Kerstmenu 2023 - Restaurant

Amuses

1) Rundstartaar / pickelscréme / kaaskoekje

2) Carpaccio van coquilles / yuzu vinaigrette / citroengel

3) Groene curry panacotta / gemarineerde zalm / lompviseitjes


Voorgerecht

Kabeljauw / mosselen / kerrie / venkel

Hoofdgerecht

Parelhoen rossini / appel / veenbessen / witlof / portosaus / amandelkroketjes

Dessert

Tiramisu


Prijs p/p : 75€
enkel op 25/12 en enkel op reservatie , exclusief drank.

Oudejaarsmenu 2023 - Restaurant


Glaasje bubbels Olivier Douchy Cuvée spéciale brut

3 amuses:

1) Oester met kalfstartaar / avocadocréme / gepofte quinoa

2) Gerookte eendeborst / witlofpesto / gekarameliseerde appel

3) Kroepoek met krab / Yuzu vinaigrette / citroengel

Voorgerecht:

Carpaccio van sint- jacobsvruchten / sinaasmarinade / coulis van groene kruiden

Tussengerecht:

Garnalen bisque

Sorbet:

peer

Hoofgerecht:

Ossenhaas / créme van sjalot / jus van gepofte look / gratin dauphinois


Dessert:

Geflambeerd appel / amandel bladerdeegtaartje / vanilleijs


Koffie met zoetigheden
Glaasje champagne om het nieuwe jaar in te zetten

Drank inclusief tot middernacht
(waters, wijnen, soft drinks , pils , koffie inclusief)

Prijs p/p all-in formule: 99€
aankomstuur 18:30