Kerstmenu 2023 - Restaurant
Amuses
1) Rundstartaar / pickelscréme / kaaskoekje
2) Carpaccio van coquilles / yuzu vinaigrette / citroengel
3) Groene curry panacotta / gemarineerde zalm / lompviseitjes
Voorgerecht
Kabeljauw / mosselen / kerrie / venkel
Hoofdgerecht
Parelhoen rossini / appel / veenbessen / witlof / portosaus / amandelkroketjes
Dessert
Tiramisu
Prijs p/p : 75€
enkel op 25/12 en enkel op reservatie , exclusief drank.
Oudejaarsmenu 2023 - Restaurant
Glaasje bubbels Olivier Douchy Cuvée spéciale brut
3 amuses:
1) Oester met kalfstartaar / avocadocréme / gepofte quinoa
2) Gerookte eendeborst / witlofpesto / gekarameliseerde appel
3) Kroepoek met krab / Yuzu vinaigrette / citroengel
Voorgerecht:
Carpaccio van sint- jacobsvruchten / sinaasmarinade / coulis van groene kruiden
Tussengerecht:
Garnalen bisque
Sorbet:
peer
Hoofgerecht:
Ossenhaas / créme van sjalot / jus van gepofte look / gratin dauphinois
Dessert:
Geflambeerd appel / amandel bladerdeegtaartje / vanilleijs
Koffie met zoetigheden
Glaasje champagne om het nieuwe jaar in te zetten
Drank inclusief tot middernacht
(waters, wijnen, soft drinks , pils , koffie inclusief)
Prijs p/p all-in formule: 99€
aankomstuur 18:30